Star for life – en välgörenhetskonsert!

starforlife2_n starforlife_n
I tisdags var det en välgörenhetskonsert där flera hundra ungdomar från olika skolor var med och deltog. Bland annat Molly Sandén och en kör från Sydafrika var med och uppträde. Pengarna som tjänades in kommer gå till att fler barn i Sydafrika ska få gå i skolan. Här är en intervju från Lovisa som har varit med och uppträtt se här…

Hur var det att uppträda?

Det var väldigt mäktigt och mycket folk det var coolt.

Hur roligt var det från 1-10?

Svårt att säga… jag säger nog 8

Hur kändes det innan du gick upp på scen?

Först var det kaos för att jag var på fel sida av scenen så fick jag springa i panik bakom publiken.

Men sen så började låten som vi skulle gå upp på scenen till. Det är en väldigt låt med mycket energi som man blir glad av, så då blev jag jätte taggad.

 Var det mycket folk?

Ja det var en del. 600 biljetter var sålda.

 Var det spännande?

Ja det var det, och det var många som sjöng. Och dom hade med många saker som vi inte visste om t.ex. det var en tjej som spelade fiol. Och helt plötsligt sa dem att vi skulle sätta oss ner och det hade jag ingen aning om.

Har du pratat med Molly Sandén?

Nej det gjorde jag inte, men jag hörde henne prata och sjunga. Jag var bara några meter ifrån henne.

 Vem av artisterna var bäst tyckte du?

Det var dom sju personerna som var från Sydafrika. Dom var jätte glada, hade fantastisk energi och sjöng och dansade jätte bra. Jag blev jätte imponerad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *